Як облаштувати гардеробну у маленькій квартирі: 5 простих порад


Як облаштувати гардеробну у маленькій квартирі:  5 простих порад
Опубліковано 21-07-2018 КАТЕГОРІЯ: Експертна рекомендація

Якщо у вас багато одягу, який у шафи вже не поміщається, то раціональним рішенням буде створення гардеробної. Не варто вважати це неможливим, якщо у вас невелика квартира – гардеробна може займати мінімум місця, але стане дійсно корисною для вас кімнатою. Варто лише підійти до цього розумно. Ми підготували для Вас кілька корисних порад.

  1. Кутова гардеробна – найпростіший варіант для невеликих приміщень. У такому випадку збоку кімнати просто ставиться стіна, котра ділить простір на кімнату і невеличкий гардероб. У якості стіни можуть бути використані штори або картонні перегородки.
  2. Якщо місця зовсім мало, зверніть увагу на відкриті полиці. Посередині можна облаштувати висувні ящики для білизни.
  3. Зверніть увагу на зонування. У кожного типу одягу повинне бути своє місце: взуття обов’язково знизу, речі, котрі використовуються нечасто можна покласти наверх.
  4. Найкращий варіант освітлення тут – точкові світильники, котрі не займають багато місця.
  5. Не забудьте про правильну систему вентиляції. Від цього залежатиме не лише запах одягу, а і його зовнішній вигляд. Облаштувати невеличку гардеробну кімнату можна навіть у найменших приміщеннях. Існують гардеробні у формі букви П, лінійні гардеробні та гардеробні кімнати з паралельним дизайном. Усе залежить лише від вашої фантазії та кількості одягу.

КАТЕГОРІЇ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК