3 СТЕРЕОТИПИ ПРО РЕМОНТ


3 СТЕРЕОТИПИ ПРО РЕМОНТ
Опубліковано 17-05-2018 КАТЕГОРІЯ: Цікава інформація

562601b0bfdc0.jpg Більшість людей під час планування ремонту допускаються одних і тих же помилок. Іноді ці помилки зумовлені усталеними стереотипами, котрі переслідують нас з року в рік, з покоління в покоління. І саме вони роблять наші домівки однотипними та схожими між собою.

Тож як зробити так, щоб ремонт був простішим, а квартира – цікавішою і оригінальнішою? Не піддавайтесь стереотипам!

  1. Приємним та затишним помешкання може бути лише тоді, коли на стінах переважають світлі кольори та відтінки.

Напевно, у кожного вдома були персикові, ніжно-блакитні чи жовтуваті шпалери, котрі виглядали тьмяно за відсутності сонячного світла, та й навіть коли його було достатньо – особливого затишку не додавали.

Час відходити від цієї традиції. Обираючи холодні відтінки стін, ви можете зігріти вашу спальню чи вітальню за допомогою спеціальних деталей інтер’єру: м’які тканини, правильне м’яке світло, дерев’яні меблі, правильні гардини. У цьому випадку ваш затишок неможливо буде зіпсувати поганою погодою.

  1. Гострі кути в 90 градусів

Як часто ви зустрічали квартири не з гострими кутами, а з трохи заокругленими? Таке планування кімнат додасть вашій домівці м’якості, допоможе виділитись. Адже кути у 90 градусів потрібні лише за умови встановлення конкретних меблів. Не бійтесь бути оригінальними!

  1. Розставимо меблі вздовж стін – так буде більше місця!

Більше місця з’явиться тоді, коли непотрібні шафи будуть викинуті, а в таких звичних для нас речах знайдеться нова функція. Останнім часом стало модним класти диван посередині кімнати, а саму кімнату поділяти на зони – для відпочинку або для роботи. Уникайте громіздких шаф – змінюйте їх на полиці, з звичайного підвіконня зробіть м’які куточки для сидіння, ширми та барні стійки – зручний та функціональний тренд сезону!

Виходьте за рамки свого сприйняття і ви побачите, наскільки сильно ваша квартира зміниться в кращу сторону!


КАТЕГОРІЇ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК