Ремонт кухні


Ремонт кухні
Опубліковано 01-05-2019 КАТЕГОРІЯ: Цікава інформація

Ремонт на кухні вважається одним з найскладніших у всій квартирі. Тому починати його потрібно вкрай обережно і відповідально. 

По-перше, тут дуже багато нюансів, що стосуються техніки. 

По-друге, неправильний вибір матеріалів може спричини швидке псування меблів (адже на кухні, як і у ванній, постійна зміна температур і волога). 

По-третє, не так вже й легко раціонально використати простір під час ремонту – особливо якщо у вас маленька кухня. І це лише початок списку! Які проблеми можуть виникнути, якщо самостійно робити ремонт у кухні та актуальні поради – читайте далі.

Комфортне розташування зон

Усі хочуть сучасний ремонт кухні, але більшість забувають, що основне у цій кімнаті – не зовнішній вигляд, а комфорт і раціональність.

Три поради щодо зонування:

  • Відстань між раковиною і плитою. Дуже часто про це забувають. Рекомендація – мінімум 60 сантиметрів.
  • Робочий трикутник формується з холодильника, мийки і плити. Розташовуйте їх близько, але розділяйте стільницею.
  • Робочий простір – середина вищевказаного трикутника.

Техніка на своєму місці


Сучасні кухні сьогодні майже завжди мають в проекті вбудовану техніку. Звичайно, якщо це кухні на замовлення, то професіонали самі відповідають за її комфортне та правильне розташування. 

Розробляючи проект самостійно, потрібно буде виділити якийсь час, щоб обрати правильну висоту та положення техніки – воно має бути зручним для усіх членів сім’ї. Так, до духової шафи діти зазвичай не мають жодного відношення, а от що стосується мікрохвильовки – навпаки.

Порада: можна пройтися по декільком магазинам, де є меблі для кухні. Львів має широкий вибір. І там вже подивитись, яка висота і яке положення буде комфортним саме для вас.

Розеток не буває багато

Ви навіть не уявляєте, скільки розеток потрібно врахувати, плануючи ремонт кухні! Ціна помилки в розташуванні і кількості розеток – постійне використання подовжувача (а отже і постійні зайві дроти на кухні).

Кухонні гаджети, вбудована техніка, холодильник і плита – все це працює від електрики. Продумувати все варто наперед.

Підлога – це важливо

По-перше, плитка для кухні – один з найкращих варіантів. Зверніть увагу на її структуру – ми ж часто розливаємо воду, а на підсковзнутись на ній дуже легко. Безпека – понад усе!

Ставлячи теплу підлогу на кухні, не забувайте про те, що вона не потрібна по всьому периметру – для чого тепла підлога під холодильником, до прикладу?

Якщо економія – то тільки здорова

Ремонт – задоволення недешеве, тому зекономити завжди хочеться кожному. Звичайно, можна спланувати все самостійно і замовити знайомому столяру, а можна купити кухні на замовлення Львів.  

Ціни, звичайно, будуть відрізнятись, проте робота професіоналів – це гарантія довгого терміну експлуатації кухонних меблів. Краще один раз заплатити більше, ніж платити декілька разів за одне й те саме.

Деталі, на які варто звернути увагу

Поради:

  • Мармурова стільниця = постійний бруд.
  • Глянцеві поверхні = постійні відбитки пальців.
  • Звичайно, скляні столи – це дуже гарно. Проте купуючи такий стіл, очікуйте на швидку появу подряпин.
  • Широкі ящики хоч і здаються зручними спочатку, але вони такі тільки до моменту, поки їх не заставлять посудом.

Як зробити ремонт на кухні правильно і надовго?

Думаєте, як зробити ремонт кухні Львів, та саме обираєте компанію, якій хочете довірити цю нелегку справу?

«Іннобуд» вже більше 10 років робить ремонти у квартирах та будинках різних масштабів. У нас – ідеальне співвідношення ціни та якості, професійні майстри, швидкі терміни здачі та 1 рік гарантії на роботу.


КАТЕГОРІЇ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК