РЕМОНТНІ РОБОТИ ВДОМА, НА ЯКІ ЗДАТЕН КОЖЕН


РЕМОНТНІ РОБОТИ ВДОМА, НА ЯКІ ЗДАТЕН КОЖЕН
Опубліковано 17-05-2018 КАТЕГОРІЯ: Зроби сам

«На кожну проблему існує свій професіонал. На зламаний кран – сантехнік, на розетку, що відпала від стіни, – електрик, стіни пофарбувати і ламінат покласти зможе ремонтна бригада…А от я! Юрист! Це не моя робота..».

Знайомі слова? Приблизно так думають більшість українських чоловіків. І у цьому, насправді, є раціональне зерно, адже для чого лізти у ту сферу, про яку зовсім нічого не знаєш?

Так, багато з чим краще не ризикувати – як от, наприклад, з електрикою. Проте у господарстві завжди є речі, котрі може зробити кожен чоловік, навіть той, що звик всі свої чоловічі сили направляти на офісну роботу. Просто тому, що це – зовсім неважко, а Google (чи YouTube) розкаже, як просто і безболісно зробити так, щоб дружина вами пишалася і нарешті викинула у смітник номер «чоловіка на годину», прикріплений на холодильнику.

Адже кожній дружині хотілося б, щоб не доводилось викликати майстрів з будь-якої найменшої причини, та й приємно, напевно, коли можна розповісти сусідці, що твій чоловік і шпалери сам поклеїв, і холодильник відремонтував. От тоді і дружина добра, і з друзями на риболовлю поїхати можна, ну хіба не казка?

Отже, що ж кожен може зробити вдома сам, не викликаючи майстра?

Наприклад, замінити замок у вхідних дверях. Якщо раптом все сімейство разом загубило ключі, або замок довго заїдав, а потім перестав відкриватись, панікувати не варто. От невеличка інструкція, як замінити циліндричний замок на броньованих вхідних дверях своїми руками:

Зняти броньовану накладку із зворотного боку. Відкрити замок ключем. Відкрити замок ключем. Звільніть ригелі, закривши замок ключем. Відкрутіть шуруп в центрі та вийміть звідти начинку, трохи її повернувши. Поставне нову серцевину і зробіть все вищеописане у зворотному порядку.

От і все! Замок поміняли, всі задоволені, тато – герой.

Крім заміни дверних замків, можна також спробувати встановити розетку. От вам інструкція:

Для початку, потрібно розмітити місце для встановлення монтажної коробки. За допомогою перфоратора вирізаємо отвір. Вводимо проводи у цей отвір. Ставимо коробки для розетки. Проводи вставляємо у монтажні коробки. За допомогою алебастру закріплюємо проводи у бетонній стіні Захищаємо жили проводів перед підключенням. Знаходимо в інтернеті схему підключення проводів до розетки (це важливо!) Ставимо розетку

От і все! Ви знову неймовірний!

Є безліч неважких завдань вдома, котрі не потребують особливих знань, а потребують лише часу та бажання. Заміна ламінату, поклейка шпалер, фарбування стін. Цей перелік можна продовжувати до безкінечності. Головне, мати бажання та інтернет під рукою. =)


КАТЕГОРІЇ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК