Вибір сантехніки у ванну: на що звертати увагу?


Вибір сантехніки у ванну: на що звертати увагу?
Опубліковано 28-07-2018 КАТЕГОРІЯ: Експертна рекомендація

Обрати сантехніку у ванну – дуже відповідальне завдання. Варто звернути увагу на кожну дрібницю – як і на матеріал самої сантехніки, так і на планування вашої ванної кімнати. Перше питання, яке виникає у всіх – що краще: ванна чи душова кабіна. Кожен з варіантів має свої плюси та мінуси, проте вибір завжди виходить із метражу приміщення.

Ванна підходить для тих, у кого є багато місця. Це чудовий варіант для вечірнього релаксу з бульбашками, а сучасні виробники часто пропонують ванни з функціями джакузі. Душова кабіна не дозволить вам розслабитись під кінець робочого дня, проте мити її легше, місця вона займає менше, має багато різноманітних режимів та функцій.

Що стосується раковини, то в першу чергу потрібно звертати увагу на матеріал. Вони бувають із кераміки, скла, нержавіючої сталі та мармуру. Кераміку – найлегше мити, скло виглядає дуже естетично, проте не рекомендовано, якщо у вас є діти – легко розбити. Обираючи унітаз варто приділити час декільком аспектам: злив (круговий набагато ефективніший від звичайного, а половинний – економніше), покриття (воно повинне бути водовідштовхуюче та антибактеріальне), тип набору води (якщо туалет знаходиться близько до кімнат, краще обирати безшумний).

Але найголовніше – це якість самої сантехніки та правильне її встановлення. На сантехніці не потрібно економити, адже скупий платить двічі, це всім відома істина. Обирайте сантехніку лише перевірених виробників та не пошкодуйте грошей на професійного майстра. Тільки так вона прослужить вам багато років без поломок.

кача.jpg *


КАТЕГОРІЇ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК