Дизайн освітлення вітальні: як організувати простір.


Дизайн освітлення вітальні: як організувати простір.
Опубліковано 10-08-2018 КАТЕГОРІЯ: Експертна рекомендація

Процедура організації освітлення у вітальні кімнаті ґрунтується на багатьох чинниках, починаючи з розміру кімнати і її стилю і закінчуючи фінансовими можливостями її власників.

При використанні виключно люстри, приміщення буде освітлюватися нерівномірно, так як по центру кімнати буде присутнє яскраве світло, а по кутах - тьмяний. Тому, при організації навіть мінімального освітлення у вітальні кімнаті, рекомендуємо, крім люстри встановити підсвічування або по периметру приміщення, або на певних ділянках, у вигляді бра, світильники, торшери.

Місцеве освітлення може бути організований декількома способами. Перший з них - облаштування декоративного ніші або перегородки або гіпсокартону. Отже, в такій конструкції відмінно поміститься або будований або накладний світильник. За допомогою даного прийому вдається організувати в тьмяному приміщенні, так звані вікна, які підсвічуються і подають світло в кімнату.

Низхідні або висхідні лампи дозволяють стінам придбати легкість і легкість. Якщо у вітальні присутній сходи, ведуча на другий поверх, то можливий варіант підсвічування її ступенів.

  • Якщо для зонування вітальні використовується подіум, то його підсвічування допоможе відокремити одну зону приміщення від іншого.

КАТЕГОРІЇ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК