Підвісна стеля


Підвісна стеля
Опубліковано 21-09-2018 КАТЕГОРІЯ: Експертна рекомендація

Підвісні стелі мають бездоганні технічні характеристики , будучи не тільки оригінальним варіантом декору, але і досить функціональним рішенням. Залежно від конструктивних особливостей підвісні стелі можуть бути:

1) Криволінійними - допускають створення додаткових рівнів;

2) Декоративними - мають відкритий підвісний каркас, який є родзинкою всієї споруди;

3) Площинними - використовуються для монтажу однорівневої стелі;

4) Суцільними (без каркасними) - дозволяють отримати ідеально гладку декоративну поверхню;

5) Модульними - складаються з окремих елементів, що утворюють багатогранну площину. У свою чергу, такі підвісні стелі підрозділяються на п'ять груп: касетні, пористі, рейкові, плиткові, решітчасті.

Перш за все, підвісні стелі прекрасно приховують абсолютно всі недоліки поверхні стелі, створюють гладку поверхню.

Сьогодні можна придбати найрізноманітніші стилістичні пропозиції. Асортимент дає можливість підібрати саме той варіант який підійде до будь-якого інтер'єру квартири.

За дизайн вони можуть бути глянцевими, скляними, матовими,мармуровими і дзеркальними, а це значні плюси підвісної стелі. Всі сучасні моделі дуже красиві і практичні, більш того при бажанні можна створити справжній стельовий шедевр, який ніхто не зможе повторити. Якщо ви вибрали гіпсокартон, пам'ятайте: за допомогою цього матеріалу можна створювати конструкції з різноманітними арками, склепіннями і рівнями.

Найголовніша проблема підвісної стелі – це займання великої частину простору. Це особливо болісно, якщо встановлювати їх в малогабаритних квартирах старого планування. Правда це практично непомітно, але ось про велику люстру, на жаль, доведеться забути.

Але все залежить виключно від конструкції стелі, а отже і від складності монтажу, включаючи всі додаткові елементи. Як бачите, мінуси підвісної стелі по-справжньому незначні, а красива стеля буде радувати вас не один рік: вона дійсно довговічна і прекрасна!


КАТЕГОРІЇ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК