Дизайн кухні


Дизайн кухні
Опубліковано 01-05-2019 КАТЕГОРІЯ: Цікава інформація

Сьогодні ми розповімо вам про дизайн кухні. Плануючи його, варто зважати не лише на естетичну складову, а й на практичність та раціональне використання простору. Читайте далі найактуальніші поради!

Кухні – планування і помилки

Дизайн кухні у будинку – справа не проста. Навіть дрібні помилки при плануванні можуть викликати дискомфорт у майбутньому.

 Серед таких помилок:

  • Масивні ручки

Іноді великі ручки на шафках стають перепоною на шляху їх відкриття. Найбільше це стосується кутових меблів. Обирайте конструкції, що відкриваються за допомогою натискання або заглиблення замість ручок. Це допоможе зекономити простір, якщо ми говоримо про дизайн невеликої кухні;

  • Низькі шафи у великій кухні

Правильний розподіл простору у маленькому приміщенні – справа не з легких, проте те саме стосується і великих кімнат. Якщо ваша кухня дозволяє встановлення навісних шаф – обов’язково використайте цю можливість. Так кухня не буде пустою, а системи зберігання стануть більш грамотними.

  • Куди покласти кухонні гаджети?

Мікрохвильова піч, посудомийка, тостер, кавоварка,  мультиварка – усе повинне мати своє місце, щоб кімната не була занадто загромаджена. Звичайно, якщо кухня велика – то проблеми тут не виникає, проте, якщо це, до прикладу, дизайн кухні-студії, то варто продумати все наперед.

  • Для чого вам великий стіл?

Якщо у вас маленька кухня не варто обирати великий стіл. Грамотний дизайн маленької кухні  обов’язково включає у себе правильне використання простору, і великий стіл туди зовсім не підійде. Якщо сімейство, на відміну від кухні, велике – то рекомендуємо облаштувати для сімейних обідів вітальню. Адже навіть якщо ви поставите великий стіл – все одно усім не буде де розвернутись.

  • Про висоту

Обирати меблі самостійно досить важко – можна не вгадати з висотою робочого місця, так само, як з висотою барних стільців. Вимірюйте все завчасно.

Сучасний дизайн кухні –  основні мотиви


Поняття стильного дизайну постійно змінюється, але основні мотиви хорошого смаку при оформленні залишаються.

По-перше, дизайн сучасної кухні – лаконічний. Все більше набувають популярності стилі лофт і хай-тек, мінімалізм з моди не виходив ніколи, а з останніх віянь – середземноморський та скандинавський стиль.

По-друге – експерименти з комбінаціями. Особливо, що стосується міксу новітньої техніки і старовинних мотивів у оформленні. Дизайнерські кухні зазвичай гармонійно поєднують непоєднуване, проте зробити це грамотно може далеко не кожен. Кухня у лофті і буфет 19 століття? Це можливо. І це – стильно.

По-третє, кожен елемент може бути використаний максимально. Звичайно, ми спершу звертаємо увагу на дизайн кухонних меблів, проте значно важливіше, щоб вони не тільки тішили своїм зовнішнім виглядом, а й були дійсно задіяні у правильно спланованому просторі.

Який обрати колір?

Що стосується кольорової гами, то у моді класика: обирайте світлі та пастельні відтінки. Крім того – у трендах ще імітація дерева та каменю. Білий колір – це завжди про сучасні кухні, дизайн яких базується на акцентах в деталях. На перший погляд – це непрактично, проте саме білий колір надає приміщенню стерильності і найкраще підходить для яскравих акцентів. Будь-яких!

Якщо у вас маленька кухня, дизайн з домінуючим білим відтінком дозволить її збільшити візуально!

Сучасні кухні, Львів

Коли дизайн кухні в квартирі лягає на ваші плечі, дуже важко взяти до уваги усі дрібні деталі і не помилитись у плануванні. Шукаєте у кого б замовити дизайн кухні (Львів)?

Ми вважаємо, що на кожну справу є свої професіонали.  І що стосується ремонту та дизайну – ми можемо себе такими назвати. Компанія «Іннобуд» вже протягом 10 років завойовує український ринок – у нас сотні приємних відгуків та вагомий досвід роботи.


КАТЕГОРІЇ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК