Яку деревину найкраще вибрати для ліжка?


Яку деревину найкраще вибрати для ліжка?
Опубліковано 08-02-2019 КАТЕГОРІЯ: Цікава інформація

Ліжко, а саме спальне місце, важливо для кожної людини не тільки через інтер'єрне доповнення простору, але і з боку здоров'я. І тому, крім привабливого зовнішнього вигляду, воно повинно забезпечувати позитивний вплив на організм і самопочуття людини. З такими причинами покупці все частіше роблять свій вибір на користь дерев'яного ліжка, яке володіє відповідними можливостями. Але, незважаючи на те, що асортимент неймовірно великий, поєднувати в собі зовнішній вигляд і головні якості дерева може тільки ліжко з масиву. Перед тим, як підібрати найбільш підходящий варіант ліжка, потрібно уточнити, з якого саме матеріалу воно виконане і які має якості. Справа в тому, що матеріал формує не тільки зовнішній вигляд меблів, а й надає довговічність, надійність, міцність і інші властивості.
По суті, видів деревного масиву, які можуть використовуватися для створення ліжок, не так вже й багато: Сосна - дерево по своїй природі цілюще і оздоровче. Тому ще з давніх часів воно застосовувалося для виготовлення ліжок. Міцність гарантується за рахунок смолистості сосни, якою вона наділена самою природою. Крім усього іншого, присутня захищеність по відношенню до негативних впливів комахами, гризунами, мікробами і шкідливими бактеріями. Що стосується вартості, то вона досить помірна для середньостатистичного покупця. Вільха - таке дерево за своєю структурою досить м'яке і податливе, тому воно легко піддається обробці і може використовуватися для виготовлення різьблених елементів. Гарний відтінок матеріалу відмінно підкреслить всі переваги і особливості інтер'єру.
Бук - даний вид деревини відноситься до цінних матеріалів, оскільки в ньому поєднується міцність, гарний вигляд, довговічність і механічна стійкість до зовнішніх впливів.
Ясень - деревина такого типу міцна, але при цьому вельми еластична і податлива. Звичайно, ліжка з масиву ясена важкі, але зовнішній вигляд привертає і зачаровує кожного.
Дуб - традиційний дерев'яний масив для виробництва ліжок, оскільки присутня необхідна міцність, великий асортимент відтінків і кольорів. Та й існує думка дизайнерів, що дуб в інтер'єрі допомагає створити особливу атмосферу для відновлення сил і енергії.
Види ліжок з масиву дерева.
Ви вже змогли підібрати той матеріал, який підходить Вам для ліжка? У такому випадку потрібно вибрати і саме ліжко: Односпальне ліжко - це, перш за все, спальне місце для облаштування невеликих кімнат, де проживає одна людина, тому немає необхідності в великому ліжку. Як правило, такі ліжка створюються з недорогого матеріалу, наприклад, з сосни, яка крім якості відрізняється і низькою вартістю, тому дозволити таку покупку може буквально кожен бажаючий.
Двоспальне ліжко з натурального деревного масиву - це варіант для спальні сімейної пари. Ліжко з натурального деревного масиву дозволяє повноцінно відпочити і розслабитися, оскільки, так як ліжко велике, на ньому буде забезпечуватися здоровий і міцний сон. Як правило, такі вироби прикрашаються декоративною різьбою, щоб підкреслити зовнішній вигляд і вишуканість всього простору. Якщо спальня оформлена в стилі мінімалізму, в такому випадку використовується вільха або ж вибілений дуб за рахунок цікавого зовнішнього вигляду і вельми доступної вартості матеріалу.


КАТЕГОРІЇ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК