ЯК ЗІ СТАРОГО ГОРИЩА ЗРОБИТИ МОДНУ МАНСАРДУ?


ЯК ЗІ СТАРОГО ГОРИЩА ЗРОБИТИ МОДНУ МАНСАРДУ?
Опубліковано 23-03-2018 КАТЕГОРІЯ: Експертна рекомендація

Важко знайти людину, котра б відмовилась від додаткового простору у своєму будинку. Часом так не вистачає місця для ще однієї кімнати, комори, гардеробної… А у Вашому будинку є горище? То чому б не використати його?

Вперше приміщення під дахом запропонував використати архітектор Франсуа Мансард (саме від його прізвища й пішла його сучасна назва). Проте призначення в цього приміщення було лише одне – там жила прислуга, щоб зекономити на просторі господарів. Сьогодні ж більшість людей, що мають мансарду, використовують її не інакше, як горище – зайшовши туди, можна знайти лише багато коробок з речами та мотлоху. Багато господарів навіть не здогадуються, наскільки корисним може бути цей додатковий поверх, і як стильно його можна оформити.

Варто зазначити, що горище – це дуже важлива частина будинку. Якщо воно є – то ваша домівка більше не потребує додаткового утеплення. Крім того, є безліч варіантів облаштування як утепленої, так і прохолодної мансарди.

Так, до прикладу, з «холодної» мансарди можна зробити величезну гардеробну, де помістяться речі усієї родини або сезонний літній «міні-будиночок» для дітей, адже всі ми колись мріяли про будиночок на дереві, чи не так?

Що ж стосується утепленої мансарди, то тут душа може розгулятись – мансарда може перетворитись у будь-яку кімнату: від спальні до гостьової, а її похилі стелі додадуть дизайну родзинки. Саме на мансардному поверсі можна створити щось справді незвичайне і цікаве.

Звичайно, щоб втілити в життя такі ідеї, потрібно продумати багато деталей – вентиляція, правильне освітлення, теплі стіни, правильний дизайн. Все це не так просто зробити самотужки, часто тут необхідна спеціальна освіта або, як мінімум, глибокі пізнання в темі. Компанія InnoBud вже не один рік займається ремонтом і оформленням мансардних приміщень, а тому може допомогти вам зробити своє горище гарним та корисним.

Ще одна причина, чому для такого типу робіт потрібні професіонали, це специфіка приміщення. Спроектувати його оформлення – завдання не з простих. Основна проблема – це похилі поверхні. Потрібно продумати, як наповнити цей простір сенсом, не втративши існуючої площі. Саме тому не можна опускати стелі чи вибудовувати складні конструкції.

Мансардний поверх – це завжди величезний плюс для будинку, адже саме там можна облаштувати найцікавішу кімнату. Це може бути як незвичайна і несхожа на інші дитяча, доросла ігрова, міні-бар, бібліотека, так і корисні кімнати типу спальні, гардеробної чи вітальні. Особливого шарму додають похилі вікна та незвичайне освітлення. Тому, якщо ви – щасливий володар будинку з горищем, чому б не витягнути з нього максимум користі? А компанія InnoBud із задоволенням вам допоможе в цьому.

This is your first ever blog post! It might be a good idea to update this post with some more relevant content.

You can edit this content by selecting Blog from the administration back-end menu.

Enjoy the good times!


КАТЕГОРІЇ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК